Hidup Lebih Sihat Dengan Detox Patch
 

  

RM1.90 sekeping

 

 

 

Hubungi atau SMS

Kamariah  f  +6013-3333126  or 

Radzi +6012-3777766

Klang,  Selangor

Email : iklanekanet@yahoo.com

 

Detox Patch adalah sejenis kaedah bekam....

 

Nyah Racun Dari Badan Dengan Detox Patch

 

Jika anda mengalamai sakit badan, perjalanan darah terganggu, sukar tidur, keletihan atau anda mengambil pelbagai ubat, pemakanan yang tidak sihat atau kuat merokok, anda memerlukan nyahtoksin dari badan dengan detox patches pada tapak kai yang dikenali di dalam pasaran sebagai foot pads, detox pads, sap sheet atau vinegar patches.

 

 

 Foot Detox Patch digunakan untuk membuang toksin dari badan secara semulajadi dan memperkuatkan sistem imunisasi badan menggunakan prinsip reflexologi berdasarkan prinsip perubatan china, yang telah digunakan lebih 1000 tahun yang lalu. Detox pads mengandungi bahan semulajadi daripada getah kayu, getah buluh, chitosan, dokudami, daun loquat , vitamin c,vegatable fiber, tourmaline, & dextrin. Hanya dengan meletakkan detox patches ke tapak kaki , sebelum masuk tidur, dan membuangnya selepas bangun tidur, anda merasakan lebih segar dan ringan badan.

 

  

 

 

Detox Patches menolong membersihkan kumuhan badan dengan kaedah yang mudah dan tidak sakit. Warna detox patches akan bertukar mengikut keadaan kesihatan kita. Seseorang yang mempunyai masalah kesihatan biasanya akan dapati kepingan detox adalah lebih gelap pada hari sebelumnya. Dengan penggunaan yang berterusan, warnanya menjadi bertambah terang dan kurang, menggambarkan penambah baikan kesihatan anda. Detox patch juga boleh digunakan di tempat lain badan berdasarkan masalah pada anggota badan setempat seperti siku, bahu, lutut dan belakang.

 

Biasanya anda perlu menggunakan selama 5 hari bagi individu yang sihat dan sehingga 25 hari bagi individu yang mengalami masalah kesihatan kronik atau tahap toksid badan yang tinggi.

 

Bayaran

Maybank# 1624.6907.8567

Kmrh Bkr

 

CIMB# 1271.0001.8720.56

Md. Radzi E